Tuotteet hakusanalla keramiikka sardinia (20)

Sardiinit Öljyssä - Elintarvikekauppa

Sardiinit Öljyssä - Elintarvikekauppa

Klubipurkki 125g, Luonnollinen tai Mausteinen
Koko kampasimpukka

Koko kampasimpukka

Premium-äyriäiset, huolellisesti valittu koon, tuoreuden ja maun mukaan.
Villisika

Villisika

Perinteinen villisika terriini 90g Jean Brunet
Coquillages

Coquillages

Kaikki osterimme kypsytetään "claire"-altaissa, jotka on kaivettu saveen ja jotka saavat merivettä suurten vuorovesikertoimien aikana.
Viiriäisen munat

Viiriäisen munat

Ranskalainen yritys, joka on erikoistunut viiriäisten kasvatukseen Vosgesin alueella. Lähes 50 vuoden ajan perheyrityksemme on keskittynyt eläinten hyvinvointiin ja laatuun. Viiriäiset syntyvät, kasvatetaan, teurastetaan ja jalostetaan paikan päällä. Käytämme paikallista kasvipohjaista rehua. Osaamisemme perustuu eläinten valintaan ja hyviin kasvatusolosuhteisiin. Myymme kaikki tuoreet ja pakastetut tuotteemme ympäri Ranskaa, Eurooppaa ja suurille vientimarkkinoille.
Litteä sardiini

Litteä sardiini

Saatavilla pakastettuna
Mausteinen Silakkakastike

Mausteinen Silakkakastike

Maustetut Silakkafileet Ref: SAL055 Sisältö: 200 g
Kampasimpukat

Kampasimpukat

Leveys 6,5 cm Korkeus 19,5 cm 130 g 4 kpl setti Musta 2504N Valkoinen 2504B Maito 2504L
Merenelävien pakkaukset

Merenelävien pakkaukset

Merenelävien pakkaukset
Kampasimpukat korallilla - Luomutuotteet ja pakastetut

Kampasimpukat korallilla - Luomutuotteet ja pakastetut

Villikampasimpukoita korallilla Pohjois-Itä-Atlantilta. Tuote on pakastettu ja pakattu pussiin. Paino: 300g
Pienet puhdistetut mustekalat - Pääjalkaisten valikoima

Pienet puhdistetut mustekalat - Pääjalkaisten valikoima

Pienet mustekalat persiljakermassa: Valmista persillade (valkosipuli & persilja). Sulata pienet mustekalat. Suosittelemme sulattamaan mustekalat vedessä juuri ennen valmistusta. Paista mustekaloja pannulla oliiviöljyssä, lisää persillade siten, että saat tasaisen kullanruskean pinnan. Mausta haluamallasi tavalla. Lisää tuorekerma ja anna hautua 4 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoile valkoisen riisin tai höyrytettyjen porkkanoiden kanssa.
Punainen Snapper

Punainen Snapper

PUNAINEN SNAPPER - PUNAINEN PORGY - BESUGO LATINALAINEN NIMI: PAGRUS PAGRUS 10 KG KARTONKIT ALKUPERÄ ARGENTINA
Kuivatut Makkarat

Kuivatut Makkarat

Käsityövalmistus, Pyreneiltä, perinteisellä tavalla. Ilman kemiallisia säilöntäaineita (E …) ja ilman allergeeneja (ilman laktoosia, ilman gluteenia). Luonnolliset suolistot. Meillä on laaja ja ainutlaatuinen valikoima alueellisia teemoja. Extra laiha Béarnais-makkara 100 % kinkusta (IGP Etelä-Länsi Ranskasta) Pyreneiden makkara 200 g. Klassikkomme. Chorizo-makkara 200 g. Kätevä. Pieni baskilainen chorizo paprikoilla ja Espelette-paprikalla. Bayonnen kinkkuviipaleilla maustettu makkara. Périgordin pähkinöillä maustettu makkara. Härkä-makkara (sekoitus sianlihaa ja häränlihaa) Italialainen makkara (mozzarella, basilika, kuivatut tomaatit)
Keitettyä simpukkalihaa

Keitettyä simpukkalihaa

Keitettyä simpukkaa
Pangafileet

Pangafileet

IQF / IWP
Punaisen snapperin pihvi

Punaisen snapperin pihvi

Punaisen snapperin pihvi
Tilapiafileet

Tilapiafileet

Tilapiafileet
Keitetyt kokonaiset valkoiset simpukat

Keitetyt kokonaiset valkoiset simpukat

Keitetyt kokonaiset valkoiset simpukat
Viiriäisen munat

Viiriäisen munat

Ranskalainen yritys, joka on erikoistunut viiriäisten kasvatukseen Vosgesin alueella. Perheyritys on keskittynyt eläinten hyvinvointiin ja laatuun noin 50 vuoden ajan. Viiriäiset syntyvät, kasvatetaan, teurastetaan ja jalostetaan paikan päällä. Käytämme paikallisia kasvipohjaisia rehuja. Meidän osaamisemme perustuu toisaalta eläinten valintaan ja toisaalta hyviin kasvatusolosuhteisiin. Myymme kaikki tuoreita/pakastettuja tuotteitamme Ranskassa, Euroopassa ja suurille vientimarkkinoille.