Ranskalainen yritys, joka on erikoistunut viiriäisten kasvatukseen Vosgesin alueella. Lähes 50 vuoden ajan perheyrityksemme on keskittynyt eläinten hyvinvointiin ja laatuun. Viiriäiset syntyvät, kasvatetaan, teurastetaan ja jalostetaan paikan päällä. Käytämme paikallista kasvipohjaista rehua. Osaamisemme perustuu eläinten valintaan ja hyviin kasvatusolosuhteisiin. Myymme kaikki tuoreet ja pakastetut tuotteemme ympäri Ranskaa, Eurooppaa ja suurille vientimarkkinoille.
Pienet mustekalat persiljakermassa: Valmista persillade (valkosipuli & persilja). Sulata pienet mustekalat. Suosittelemme sulattamaan mustekalat vedessä juuri ennen valmistusta. Paista mustekaloja pannulla oliiviöljyssä, lisää persillade siten, että saat tasaisen kullanruskean pinnan. Mausta haluamallasi tavalla. Lisää tuorekerma ja anna hautua 4 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoile valkoisen riisin tai höyrytettyjen porkkanoiden kanssa.
Käsityövalmistus, Pyreneiltä, perinteisellä tavalla. Ilman kemiallisia säilöntäaineita (E …) ja ilman allergeeneja (ilman laktoosia, ilman gluteenia). Luonnolliset suolistot. Meillä on laaja ja ainutlaatuinen valikoima alueellisia teemoja.
Extra laiha Béarnais-makkara 100 % kinkusta (IGP Etelä-Länsi Ranskasta)
Pyreneiden makkara 200 g. Klassikkomme.
Chorizo-makkara 200 g. Kätevä.
Pieni baskilainen chorizo paprikoilla ja Espelette-paprikalla.
Bayonnen kinkkuviipaleilla maustettu makkara.
Périgordin pähkinöillä maustettu makkara.
Härkä-makkara (sekoitus sianlihaa ja häränlihaa)
Italialainen makkara (mozzarella, basilika, kuivatut tomaatit)
Ranskalainen yritys, joka on erikoistunut viiriäisten kasvatukseen Vosgesin alueella. Perheyritys on keskittynyt eläinten hyvinvointiin ja laatuun noin 50 vuoden ajan. Viiriäiset syntyvät, kasvatetaan, teurastetaan ja jalostetaan paikan päällä. Käytämme paikallisia kasvipohjaisia rehuja. Meidän osaamisemme perustuu toisaalta eläinten valintaan ja toisaalta hyviin kasvatusolosuhteisiin. Myymme kaikki tuoreita/pakastettuja tuotteitamme Ranskassa, Euroopassa ja suurille vientimarkkinoille.